Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moas CV

Ja heter Moa å e 22, fast min bästis Mia
tycker ja ser ut som 17. Hon e fett grym.

Ja jobbar på ett servicehus.

Ja e undersköterska (nästan) + ja har
gått en kurs i tantologi. Shit va snygg
läran va, ja ba - hjälp!

Ja jobbar me aktiviteter för vahetere
tanterna å farbröderna. Så här kan
en typisk vecka se ut, typ:

Måndag * Andningsövning: Andas in!
Tisdag * Andningsövning, forts: Andas ut!
Onsdag * Tumrullning framåt
Torsdag * Tumrullning bakåt
Fredag * Stängt
Lördag * Stängt
Söndag * Stängt




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 667 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-04-04 15:54



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
sorgligt men sant, framfört med en härlig humor

man undrar vart har den genuina omsorgen och omvårdanden tagit vägen
hur kan allt ha fallit till avgrundens djup?


2016-01-21

  Tabac VIP
Härlig text!

Har haft hand om många praktikanter genom åren och man brukar säga att barn är sköna när de utforskar som små, lär sig prata etc osv.

Ungdomar som går in i vuxendomen är minst lika roliga......minst! :)


2014-04-14

  KattenKin VIP
Kul text, synd att det inte är ett skämt bara utan så här ser nog verkligheten tyvärr ut!
2014-04-11

  Connie
Vettlöst roligt, samtidigt hoppas man ju inte att det är så här. Men man vet ju aldrig nu för tiden!
2014-04-09

  Linda CH VIP
Humoristisk text med en allvarlig underton.
2014-04-07

  aol
verkar överdrivet barnsligt men vågar jag flytta in där på det servishuset, ler,
2014-04-07

  Maria Sundelin VIP
Lite enformigt schema
2014-04-04

  Carina Bendix
Mycket action i det veckoschemat..;)
2014-04-04

  Eva Helene VIP
Nu har jag fått dagens skratt - och det är ju så nyttigt ! TACK !!
2014-04-04

  ResenärGenomLivet VIP
Snyggt språkbruk...:-))
2014-04-04

  Tess74
Hahaha I love Moa!!
2014-04-04

  Lars Hedlin
GILLAS! Bra framfört ;)
2014-04-04

  Maj-Lis VIP
Direkt ur livet
2014-04-04

    ej medlem längre
Jag tror att du snart får Karamelodiktstipendium!

2014-04-04

  Marianne Räf
Hon Moa verkar vara rätt
bekväm å lat av sig! Om
det stämmer? Arbetet är
nog mer krävande i
verkligheten!
2014-04-04

  Angel of love
Haha, underbart!

2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck