Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En superkvinna med känslor


En stark kvinna, med krav och värderingar.
En kvinna med stark vilja, som ser till att få behoven tillfredställda.
En kvinna med pondus, en sådan då enbart en blick krävs för att fånga.
En stark en.

En omtänksam kvinna, med en mjuk insida.
En omtänksam kvinna, som ständigt bryr sig.
En sådan som försöker vara till lags.
En omtänksam en.

En klok kvinna, snabbtänkt.
En klok kvinna, ser lösningar.
En kvinna som lever på sin nyfikenhet och suktar efter kunskap.
En klok en.

En förstående kvinna, djupa andetag.
En förstående kvinna med en ansträngning till förståelse.
En kvinna som förlåter.
En förstående en.

En kärleksfull kvinna, passionerad blick och ett stort leende.
En kärleksfull kvinna med ett öppet hjärta.
En kvinna med kärlek och omtanke för sin omgivning.
En kärleksfull en.

En frispråkig kvinna, en som nyttjar sin röst.
En frispråkig kvinna som tar ton.
En kvinna med en vilja starkare än stål.
En frispråkig en.

En graciös kvinna, en med ett sätt att förtrolla.
En graciös kvinna med en lätt beröring.
En kvinna med lätta steg.
En graciös en.

En ambitiös kvinna, mål i sikte.
En ambitiös kvinna med ett driv att lyckas.
En kvinna som tar sig förbi hinder, trots utmaningen.
En ambitiös kvinna.

En sensuell kvinna, en aura.
En kvinna med lustar.
En kvinna som släcker törsten.
En sensuell en.

Låt mig visa styrka, omtanke, förståelse, kärlek, graciösitet, ambition och sensualitet. Låt mig få höras.
Peka inte ut mina egenskaper för något de inte är. Begränsa inte dessa egenskaper till kvinnliga. Se mig som din medmänniska, som din jämnlike.

Jag är inte svag,
jag är inte oresonlig,
jag är inte för känslosam.

Jag är kvinna. Stolt kvinna.
Jag är människa.




Fri vers (Modernistisk dikt) av hta
Läst 1154 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2014-03-11 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så otroligt bra!!Tack!
2014-04-10
  > Nästa text
< Föregående

hta
hta