Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. fyller en icke oviktig (formell) funktion. Ba+ fungerar. Före /förstås… wow.


. Nu får soppan vara redig nog för webben, åtminstone… wow.

Lm är ett /formellt/viktigt/bigram… wow. On i Omnejden City och trött poet i gång är.

Ett keyb… wow.


Göteborg (8) är /sannerligen… inte wronix. Tjatigt värre. Måhända något i TV nu.

Windows (7) är /sannerligen… inte wronix. Tjatigt värre. Und so weiter. Funky. E.

Yes… (4) [3] är /sannerligen… funky. A funky model, for (97) funky web. Funky E ånyo.


[ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ]


Ba+ fungerar. Nu är soppan ((helt)) perfekt. M… funky printer (Bengt) goes igång… nu. //




Bunden vers (Sonett) av farbror zwed
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-12 19:42



Bookmark and Share


  farbror zwed
Ln är nog mer korrekt i
en kontext. Tjötigt nog
-- jo-men-visst. Tällberg
är dagens ort, i geografin.
2014-03-13

  Nanna X
Lmn är sannerligen ett trigram/program man kan gå upp i. Ånyo. Tjötigt.
2014-03-12
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed