Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\Lite rörande [fenomenet] <B… e> tyg (MVG) goes Ba+ [wow] är (æ) {Ä} info -- förstås. Ännu en (101110) [2] tjatig essä (ay) by "fabror zwed" ..5.. funky programming = pg | goes Ba+ edit, wow.


\Lite rörande [fenomenet] <B… e> tyg (MVG) goes Ba+ [wow]

\Lite rörande [fenomenet] <B… e> tyg (MVG) goes Ba+ [wow] är en "reguljär" start på en (101110) [2] tjatig code mode (funky) Logic [Ba+] essä… e t c.8 [3] o… K E Y. J (funky bokstav) [keyb… SYS] tem… tema… matematik… wow/e t c. [2] o… K E J. 1 4 3 2 3 [… k e y] (2) så… o kay. 9 0 0 0 2 [… funktionellt = ft (FT) nog för en {101110} formell… syntes. O… K E Y] (2) så… o kay. Inte fullt usb-minne = ue | än (æ… Ø) [^] en {1} dokumentär essä, måhända (ett, 1) kåseri = ki -- en "kåserande" text… sonett… e t c. [2] ånyo… wow/e t c. Time ((code)) [model] {7} 3.8 funktionellt nog. 9. 1.




Bunden vers (Sonett) av farbror zwed
Läst 1127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-12 19:58



Bookmark and Share


  farbror zwed
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


_________________________________
Kommentar på førekommen anledning… 19:58 är (formellt/ /nog) ingen oäven tid.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


_________________________________

2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed