Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen 270 texter.

Lägg märke till 270 texter. 270 kan man tolka i 8-bas -- måhända en räknedosa är »funktionell« i »nu-läge… t« [2] (3) -- o… kej. Ej är (förstås) INTE ej -- gnejs är inte (förstås) gabbro = go | eller granit -- observera gran i granit [^] före funky Ba+ (guitar) wow-sound… eaunyo = eo [F] -- protokoll, bokföring… e t c.
111110…
011023…
270712… guitar [#] fuzzy = fy | sound… wow, funky. [F] är (ä… Ä) [æ… Ø] <2… E> tre (3) tecken… eller (förstås) [Y] bokstäver. B finns inte i bokstäver = br | såvitt bekant, tjatig text goes = gs (GS) web Wednesday [Wy] Way finns = fs (FS) inte i… förstås…
Norway. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . förlag. . . . . . . . . . . . . i… förstås… . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . [20.18] [20.19] . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . [Ba+] . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .




Bunden vers av farbror zwed
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-12 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed