Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängelns elfenbenssjal

Trötta ben bär min korg,
till Djävulens kardinal.
Ljusa dar står på tå,
för ängelns elfenbenssjal.
Torkar vanvett från min panna,
en kvarglömd ödesgraal.
Tittar djupt i dina ögon,
ner i själens avgrundssal.
Räcker handen till de dödas
- skrumpna ångerkval.
En svag bris färdas,
din ryggmärg gör dig svag.




© georgmoller.se




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-12 22:46



Bookmark and Share

  Kaptenlöjtnant
Ying & yang.
Fint!"
2014-03-13

    ej medlem längre
Nu känner jag att du har skriftat, vad hieronymus bosch lyckades måla. Helt fantastiskt fyllt av känsla.
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller