Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCIALPSYKOLOGISK REFLEXION IV

Terapeutiska  samtal och kurser  i  sk personlig utveckling,
vad säger det  mera än att det är ett  kostsamt  bedrägeri i
att på den  egna personlighetens  vägnar  betala en främm-
ande person  för att den ska göra  en  till  sin  egen  avbild,
robot eller  zombie, som  de kan  bolla  lite hur de vill  och
helst teckna ett  autogiro-konto med. Personlig utveckling
ska om den är värd  namnet  endast  utvecklas  av och gen-
om sig själv solitärt med  snille och smak genom egna livs-
erfarenheter,utan inblandning och påverkan utifrån andra
personer,motsatsen är att  man blir  en  produkt  av någon
annans vilja med dunkla  avsikter, som  verkar för motsats-
en till  personlig  utveckling  ,terapi  innebär"  personlig in-
veckling" som  aldrig  utvecklas  eftersom terapeuten lever
på det,de är att jämföra med (själlssugare) och en terapeut
lyssnar endast  på  dig  mot  betalning, medan en sann vän
gör detta gratis.Personligheten är fö förutbestämd,nerladd-
ad i den genbank som förfäderna satt in på genbankskontot,
så vi är de vi var som  vi  blir  genom  solitära  uppoffringar
beprövade.Du kan bli vad du vill och det är helt gratis.
Sten Wiking




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-13 03:17



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hoppas den kan hjälpa nån ut ur terapeut-träsket.
2014-03-13

  Ponkla
Bra information!
2014-03-13

    Monica Kvist VIP
Bra skrivet. Jag håller med dig fullt och fast.
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP