Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Levande, här.


Gäss


Flygande vingpar
i en flock över
ett hedlandskap.

Ett tomrum
i min själ,
ett sugande hål!

Fruktar ej mörkret, -
- mera Månen,
dess grå kyla.

Är levande,
här, i detta
skrivandes nu.

Dygnen passerar
förbi, likt
söta gäss.

Kanske, vi har
tillräckligt med
tid på oss!

-Kommer jag
ikapp med
Framtiden?

-Återstår å se!,
sa en gås -
och log.





Fri vers av Marianne Räf
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-13 18:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra, gillar särskilt:


-Kommer jag
ikapp med
Framtiden?



2014-03-14

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om frågan du ställer;
"-Kommer jag ikapp med Framtiden?"
Den frågan får jag ta en funderare på...
2014-03-14

    ej medlem längre
Härligt lustigt slut! Sprudlande av positiv fantasi!
2014-03-14

  Anita Westin
Underfundigt. En gås som ler. Undrar just hur det tar sig ut.....
2014-03-13

  ULJO
bra där
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf