Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla bär på en historia...


Hon gav Honom tid

Hur ska jag lyckas nå Dig frågade hon.
Tystnad talade…
sen började Han att berätta sin historia.

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-03-13 21:28



Bookmark and Share


  bumerang
Exempel på en öppnande fråga.
Ett bra exempel.
Om man vill lite mer.
2014-03-14

    Dan Myrbeck
Tänkvärd!
2014-03-14

    ej medlem längre
Kanon bra!
2014-03-14

  Yeppis
Bra fråga*fortsättning följer kanske?
2014-03-13

  Lärling
Spännande. Undrar vad han berättade...
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP