Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök att skriva dikt, poesi.


Kärleksord




Om mitt hjärta var som solen
skulle strålarna skina på dig.
Om mina sinnen vore vägar
skulle de stråla samman med din stig.

Om min kärlek var som havet
skulle vågorna vara ämnade för dig.
Om min längtan var som vinden
skulle den utkämpa din strid.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 817 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-14 00:03



Bookmark and Share


  ULJO
Annorlunda från din penna. Kärleksfullt och vackert
2014-03-14

  Katinka VIP
Vilken kärleksförklaring! Underbart och starkt..speciellt slutet vittnar om det.
2014-03-14

    ej medlem längre
Så vackert! trenne tulpaner börjar spira under texter som denna. Ger våren det leende som solen önskar.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP