Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lust

Lycka bör inte uppfattas som en tillfällig lust till något, utan som en mer bestående lustkänsla som kommer till uttryck i en själslig harmoni och sinnesro som är oberoende av stundens växlingar.

?




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-14 04:49



Bookmark and Share


  ULJO
Klart bokmärke för denna förträffliga text
2014-03-14

  Marianne Räf
Lust och glädje har jag väl känt.
Men Lyckan är ett tillstånd jag
mig veterligen ej -hittills- uppnått.
Det verkar vara något extra! Som
det är nu fattas något. M.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B