Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OTROHETENS UNDANFLYKTER

De otrognas undanflykter  ter  sig  väldigt
desperata  och  fantasilösa,

men framförallt lögnaktiga,som  när  den
otrogne mannen  försöker  bedyra att det
inte betydde  något,och en otrogen hustru
försvarar  sig  med  att  hon  inte ville och
blev utsatt  för  våldtäkt, i det hon förvänt-
ar  sig  att  följdverkningarna  av  hennes
otrohet under sådan  omständighet skulle
mildras.

                                  ----




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 1017 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-14 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP