Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
&


Lilla LITEN



























lilla underbara LITEN,



vem kan




säg nej




till dej?




Övriga genrer (Satir) av KYREUS of Sweden
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-14 14:32



Bookmark and Share


  walborg
Fin liten flicka med viktig uppmaning
2014-03-17

  Ingrid Trolle
Mycket tänkvärt!
En uppmaning till
föräldrar att inte
driva sina barn till
varken det ena eller
andra kändisskapet!
2014-03-15

  KYREUS of Sweden
(Curling-WM, nästa?)
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden