Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR JORD ÄR OSS EN VÄLDIG BORG

På kyrkogårdar vilar de  ensamma  bortglömda  bland
familjegravar och mausoleum, däri  ondskan  frodas i
vars jord sugit i sig kroppars näring och skallars hjärn-
substans som reinkarnerat dess energier  till dess gen-
banker.Som människor begraver sina döda offer råder
intet tvivel om att hon är galen, och  skulle man gräva
upp all skit beblandad  med  arvsynden i världens gen-
etliga gemenskap  däri  alla  är släkt  i  historiens  grav-
kammare och minnenas samvete,rodnade nog djävulen
själv,och man betvivlar att någon skulle bibehålla livs-
lusten vid en skolbänk.

Vår jord är oss en väldig borg, på den med all vår svett,
blod och tårar,vårt skepp vi ville bygga,inför vår synda-
flod att bereda oss fortsatt syndabefruktelse,däri Dantes
skärseld och helvete ter sig bleka  i  en jämförelse, och
hoppet steg så att luftskeppet höll sig uppe,medan blod-
iga floder pulserade i en ringdans runt jorden, till dess
allt levande på jorden strålades bort,och ljuset kvitteras
alltid med en mörk sida  och  det blev ljust och det vart
mörkt,så man anlitade den moderne guds  elektriker så
det vart ljust i mörkret. -


Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-14 20:41



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
JA " MODER JORD både äter och skiter sitt eget avfall som det androgyna monster hon ammats till
2014-03-14

    ej medlem längre
Ursäkta, men jorden som i en planet skiter fullständigt i vad ni människor gör.

Det är vad människorna gör mot planeten.


2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP