Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla nyanser av en helhet som är mig



Skolflickan gråter av osäkerhet
medan karriärkvinnan blickar framåt

Bakom stannar volontären upp
ger några kronor till dem fattiga
politikern rynkar på ögonbrynen bekymrat

Äventyraren flyger ett plan ovanför
i cookpiten har hon sällskap av historikern

Målaren vinkar från sitt vanliga café fönster
puttar sin kaffekopp mot poeten som inte ser
något annan än sitt papper

Någonstans snickrar hantverkaren i sitt rum
i hopp om att bibliotekarien blir nöjd
med sin bokhylla

System utvecklaren kodar
sin senaste hemsida

Alla pratar och jobbar
springer runt eller sitter helt stil

Alla är lika viktiga för helheten
som i sin tur bara
är lilla mig




Fri vers av Nerdissta
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-14 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta