Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot Lyckans Destinationer.


Tanketur



Hör, underbara
toner och ljud
genom Etern fara!
Är det, väl, - Gud?

Jag uti tanken for
till en skön plats,
där själva Lyckan bor -
och jag tog sats -

å slungade mig till
vackra ställen,
där man, ju, vara vill
hela kvällen!

I nätter - likaså.
Där vill man helst -
vara tillsammans - två,-
- och inte själv!

Har ej slutat tänka
på ett gott liv!
Dagen som sågs blänka -
- var så naiv!

När jag vakna´, idag,
jag mig kände
rätt mörbultad och svag -
- men, -snart,- det vände

- till ett starkare jag!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-15 09:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man ska aldrig ge upp sina drömmar...bra text...
2014-03-17

  Anita Westin
Yess! Kämpa på!
2014-03-15

  ULJO
En text som bara du kan åstadkomma
2014-03-15

    ej medlem längre
Härlig hoppfull text M!=)
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf