Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

---



Vad är det som är så hotfullt?
Vad är det jag är rädd för?
Är det närheten,
Rädslan över att bli lämnad
Jag måste ta steget,
Måste hoppa
Vill
Kan
Måste
Håll i mig Gud




Fri vers av K a r i n
Läst 351 gånger
Publicerad 2004-08-23 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K a r i n