Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt val

Jag kom ängslig men nyfiken,
Många undrade varför
För det var ingen lätt väg jag valde
Men något i mig sa
Att det var där jag skulle vara
För jag ville göra något bra
Något som spelade roll
Något som kunde förändra
Och vad kan spela roll
Om inte de små liven
De som ska vara vår framtid
Jag vill hjälpa dem in i livet
Visa dem olika vägar
Låta dem utforska
Utforska livet




Fri vers av K a r i n
Läst 394 gånger
Publicerad 2004-09-21 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K a r i n