Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE SYNDIGAS SÅNGER I

 Låt  oss  sjunga  kärlekens  och  syndernas  sånger  på  ett
naket sätt, låt  oss  som  förstått  de  sköna  njutningsfulla
konsterna, lovprisa  och  praktisera  dessa  naturens  rhyt-
miska  energier. så saven stiger ur  våra öppningar .Endor-
finernas  narkotiska  egenskaper  ska  vi  blanda  till  sinn-
enas  njutning  och  kroppens extas, rå och grym,omutbar
och  utan nåd  är  den  synd som uppslukar allt,den frågar
ingen om  lov, den  bryter  mot  allt  som  försöker  hindra
den  i  sin  utveckling. Kärleken  !  lusten  och  lidandet  är
utan ålder, men  synden  gammal  och  oskulden ung, så i
jämlikhetens  lidelsefulla  namn är det hög  tid för Adams-
söner  förföra  oskulder, för  så  länge  nu  har Eva-döttrar 
föregivits  som symbol för naturens  svaga  länk  att det är
dags för Adams-söner  skaka ner  lite syndigt goda frukter
att festa på och med  kallsinnigt  intellektuell  eld  brinner
erotomanin  att  beräknande   programmatiskt   medvetet
uppegga  oskulder. Att  synda  är ingen synd, men att inte
synda är synd, ja !  det  är  ett  hån  !  ett  slöseri mot livets
naturliga  gåvor  att  inte  njuta   syndens  fröjder,  och  ju
grövre synd, desto skönare.  Man  måste  alltid  synda, det
är det det gäller för att undgå  den  pinande  frätande läng-
tans   tortyr,  och  tillfredsställelsens  tillfälliga  berusning
måste ständigt och oavlåtligt  förnyas och ökas,  det  finns
ingen nåd och ingen bot för  den som smakat njutningens
vanebildande frukter, och den  känsla  är  ljuvlig sötma att
förnimma sin egen lidelses  njutning  överförd  till  en ann-
ans kropp och sinne,vad som i hjärtat dess  lidelses brunst
naturen kallt grinar, så varför inte pröva  på den mest exta-
siska av alla njutningar och utröna  livets och dödens hem-
ligheter från kunskapens träd  ?  Synden livets  frukter fro-
dar, den  berusning  som  driver  oss  framåt  däri  naturen
savar för njutningens slavar,och skönt att synda,så skynda
synda,för när du blir för gammal  orkar du inte och vad har
du för lustfyllda minnen då?.Lidandet är vår lust,vår glädje,
vårt hopp och vår eld,hur skulle vi annars få så röda kinder
och läppar ? Den synd som begången är,ljuvt minne bär.
*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-15 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP