Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är det Din dag...


... Hos mig är Du trygg ...

Han sa att han var för feg för att våga.
Hon visste att han litade på henne så hon svarade:
-
För mig behöver Du inget bevisa
Du är omtyckt för den Du är
här  kan Du vara trygg för inlärning.
Hon sträckte fram handen och viskade:
-
Kom vi gör det tillsammans!

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-16 10:04



Bookmark and Share


  Nitwitoddment
Från djupet av mitt hjärta hoppas jag att alla elever får känna det.
2014-04-30

  Lars Hedlin
Just så fint som det kan bli;)
2014-03-16

  Per "Läsaren" Sörqvist
Fint!
2014-03-16

  bumerang
Så är det. När vibrationerna stämmer
Mellan människor. Fin.
2014-03-16

  Yeppis
Läser och läser på din sida,dina texter e väldigt bra

Kram
2014-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP