Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet.. ack så nyckfull

Berätta om dagen som komma skall!

Berätta om den nya dagen..

Berätta om solskenet, om fåglar i träden..

Berätta om det gröna gräset

Berätta om åkersmarken med odlad vete

Berätta om nyplockade äpplen, hängmattan
trädgården..

Berätta om nyvunnen frihet, nyckeln till alla dörrar,

Berätta om möjligheternas land, där aldrig den ena
dagen är den andra lik.. snälla berätta!!

Men jag kan inte..

Sen du gick bort ser jag inga färger,
fåglarna kvittrar inte längre,
träden ser döda ut, inga blad kvar på dess grenar

gräset är gult o på vissa ställen har det försvunnit helt
det enda som finns på dess ställe är brunt jord..

de nyplockade äpplena har ruttnat o
hängmattan är blöt o sliten efter år av regn
trädgården likaså..

finns ingen mer frihet, den har auktionerats bort
till den högst bjudande, möjligheterna slängdes in på köpet..

måste tyvärr meddela.. du sitter fast i skiten, ingenstans
att ta vägen..
hoppet.. fyfan vad du svek mig!!




Fri vers av Arre
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-03-22 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arre
Arre