Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe diem?

Fånga dagen!!
Om den dagen är för svår att fånga...
fördriv tiden med ett hobby
Om du inte har ett hobby...
engagera dig i politik
Om du är alltför misstänksam mot sånt...
umgås med din familj
Om din familj är pinsam och obekväm...
skaffa dig en flickvän/pojkvän som förstår dig
Om du inte klarar av förhållanden...
köp ett husdjur
Om du är allergiker...
köp en guldfisk
Om DET blir för omständigt...
be någon skjuta dig
Om du inte tror på dödshjälp...
ta livet av dig själv
Om du inte riktigt vågar det..
så får du faktiskt flytta på dig,
den här kön är för dom som BEHÖVER
arbetsförmedlningen!




Fri vers av Arre
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-22 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arre
Arre