Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var ju tvungen att skriva något till engelskan


Same old songs

Same old songs,
Play once more,
Same old songs,
Sound once more.

Same old songs,
Tell me once more,
It\'s the same old songs,
Just once more.




Fri vers av Rasmus Tegebjer
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-03-22 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Tegebjer
Rasmus Tegebjer