Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

ibland
ser jag den

glimten
i dina ögon

ibland
ser jag den

din tunga
som fuktar dina läppar

ibland
känner jag den

din varma doft

och din kropp nära min

varför sluter jag ögonen
och korsar armarna över bröstet?




Fri vers av CeK
Läst 477 gånger
Publicerad 2006-03-22 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeK