Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att längta...


Miss Gucci

Vi talades vid i telefon idag.

Jag hörde din röst,
och Du var glad.

Värmen jag kände födde en längtan
önskade DU vore här...

På andra sidan landet,
vid en annan kust,

Du sa´ Du hade vaknat just,
aningen trött efter gårdagskvällens dans.

Då blev jag riktigt avundsjuk
på de
som fått en sådan chans.....

\"Nosa\" på Dig,
i en stilla dans.....




Fri vers av CeK
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-04-25 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CeK