Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Fåglar\"

Solen skiner
från klarblå himmel,
det går gäss på Riddarfjärden.

Den gravida kvinnan
vaggar långsamt fram,
som en anka.

En liten gråsparv
pickar förstrött,
på trottoaren.

Själv känner jag mig,
som en höna.....




Fri vers av CeK
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-05-22 00:18



Bookmark and Share


  Maud Li
Kunde varit värre - kalkon t.ex.!
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

CeK