Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ordlek.


Allitterationer



Maria Magdalena maler mysk.

Jag jonglerar Judas´ Jantelag.

Peter påverkar Påven, pinsamt!

Bosse blundar bortom breddgraderna.

Sanna söker, sörjande, Svaret.

Greta granskar gudarnas grace.

Lasse levererar lite Lycka!

Nora nallar nio nötter!

Tage tar två tabletter.

Den dära David dansar!

Kalle knullar Karin, korrekt!

Vem vänjes vid vatten?





Fri vers av Marianne Räf
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-17 02:05



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra skrivet!
2014-03-23

  Connie
Gillar din ordlek!
2014-03-20

    Dan Myrbeck
Ja gillar verkligen allitterationer.
Ja tycker rim får för stor
uppmärksamhet i poesin.
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf