Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fyra år av honom.


Tack för din kärlek

11.30

Jag ligger blixtstilla i dina svettiga händer
tänker att kanske glider jag undan
som en tvål, hal
på tok för smal
dröm-ryckig och medveten
du är nyvaken och enveten
jag är sömndrucken och förtegen
ingen smärta i världen kan komma emellan oss
vi är den starkaste enheten
du tittar på din gråsparv och undrar
varför jag måste vara så skör och så len
så svag
du kan ju inte hjälpa att jag är lätt att ta sönder
så var snäll nu och ligg still du
lilla fågel
i mina händer



14.00

Fastnaglad i dina lakan naken
tagen på bar gärning
mosad som en kattunge
du säger att vi leker och jag nickar att jag vet det
världens dummaste lilla flicka
tystlåten rödgråten smekt till förbannelse
andlösa läppar och lättstötta tänder
tusen nålar när du biter i mina handleder
morgon-gos frukost-juice käftsmäll
ligg stilla nu är du snäll




17.30

Jag glider undan som förlamad in i din taklampa
fyrtiowatts-slampa
ligger blåmärkt och avslagen
dricker pepsi i djupa klunkar och är knäpptyst
du är hämndlysten och förbannad
allt är mitt fel
mitt fel
och ingen annans





20.00

Badrumsmattan skaver jag mina kinder blodiga mot
och du väntar utanför
är på ditt lynniga kvällshumör
hatar att jag alltid ska se så rädd ut det gör mig ful säger du
sluta nu



01.00

Jag ylar som en hund när du sliter upp mig ur min dvala
faller ihop vid dina fötter pillerloj
nu ska vi ha skoj
och du hjälper mig att vara herre på täppan
högst upp mot garderoben med handtaget i svanskotan
bekräftelsevalsen
dina fingrar om halsen
upplöst lösryckt kuvad och vek
och det heter att allt är på lek.




Fri vers (Prosapoesi) av Stormchestra
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-17 02:07



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Stark text, gör ont att läsa!
2015-02-03

    Skogsdröm
Fasiken vad gripande, ser ut som du skriver från verkligheten, fast jag hoppas att det är fiktion.
Kanonbra
2014-04-08

    tennsoldatocheldvakt
så starkt fångat. lider när jag läser texten samtidigt som jag inte kan sluta läsa. denna text är rå äkthet för mig. sluta aldrig skriv.
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Stormchestra
Stormchestra