Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt nya liv

Och jag är otrygg i mig själv igen
har slutat drömma och börjat dricka igen

Snuddar vid fördärvet som vill åt mig igen
och längtar efter handen som slog mig igen

Nu stormar det på åkern utanför fönstret igen
och jag insåg att jag missbrukar på nytt igen

Klockan tre i söndags var jag full igen
klockan sex på kvällen var jag hög igen

Klockan nio bad han att få kyssa mig igen
och jag svarade med att vara tyst igen

I morgon kommer vardagen och tar mig igen
om jag inte hinner före som vanligt igen

Sen kommer den kravfyllda sommaren igen
och våldtar oss med löftet om hösten igen

Snart kommer ångesten och stryper dig igen
om du inte hinner supa dig före min vän.




Fri vers (Fri form) av Stormchestra
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-08 13:39



Bookmark and Share


  Undergång
Grymt skrivet, syrran! Välkommen tillbaka hit (och till missbruket)!
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Stormchestra
Stormchestra