Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AFORISM 14

Det finns lika många sätt att göra bort sig på,
som det finns personligheter.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-17 10:36



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Eller som en elak tolkning av

- Insikten ökar utsikten ...

I den meningen här att
ju mer vi lär oss om hur saker och ting borde tänkas, sägas och eller göras
desto fler möjligheter till att göra bort sig på blir tillgängliga ... Lite som kombinatoriken i sannolikhetsläran ...
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP