Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYRKAN OCH VARUHUSET

Läkarvetenskapen kan nu snart byta ut  samtliga
kroppsdelar och organ för att få anstånd hos död-
en,lika lätt som man byter en lampa i armaturen,
men ingen kommer någonsin kunna byta sin själ
mot en bättre,däremot står statskyrkan öppen för
alla, men folk går hellre omkring i varuhusen och
köper  saker och ting, som för att  vederkvicka dö-
ende själar,för en stunds ingivande glädjerus.
                                       *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-17 13:27



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läste mor för mig när jag var 5 som godnattsaga.
2015-02-10

  Peter Stjerngrim VIP
Har du läst
''Den Lille Prinsen''
Om inte, rekommenderar jag den
väldigt starkt!
Speciellt kapitlet där
den Lille Prinsen möter Räven ...
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP