Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-03-16 Kl. 17.45


Ögonblick (Göteborgs centralstation perrong 11)

Med sammanflätade fingrar
och med kyssar som får 
allt runtomkring att försvinna
behöver vi inga ord



vi är 
varandras
hjärtslag



och det bästa är
att det inte är på film.






Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 826 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-03-17 17:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbar dikt!
2014-03-26

  Anita Westin
Vilken härlig kärleksdikt! Gillar!
2014-03-21

  Teresia Ridell
Mycket vackert !!
2014-03-21

  Carola Bouvin
De bästa förhållanden är de vi ser o hör minst av...ligger lite i det. Bra!
2014-03-20

  Linda CH VIP
Gillar den fina känslan du förmedlar!
2014-03-19

  Angel of love
Ljuvligt vackert.
2014-03-18

  ResenärGenomLivet VIP
Fast man kan nästan se det för sej ändå...så fint...
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP