Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryta upp I

Vad vi begärde
av varandra,
var en gemensam
strömknapp
för allatimmaromdagen-ångest.

Vi skulle ju bara ligga
i stadens
mjuka bäddar och
slå av
och på
av
och på.

Men vi fastnade,
och nu är den bara
av.




Fri vers (Fri form) av johannalern
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-17 18:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl framfört
2014-04-16
  > Nästa text
< Föregående

johannalern
johannalern