Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en lingondunge med dig

Jag är
oförmögen
att
förbise
Smalheten
i mitt eget
beteende.
Nu
kanske jag
känner det
seglivade
Pirret
som
ett stekos
i en
fettfri
panna,
som
Mörkret
mot
Krus
i en
lingondunge.
Brukade
fastna med
tanken
i
ditt livsverk,
men numera
vidrör jag
endast
söndersmulad
skäggstubb
mot
Palma.
Möter
du mig?
I skogen
där de
skjuter sönder
Västerbottens
björnar?
Där de
kommer
skjuta
Oss
nästa helg
om vi
tillåter
stängning av

Orbita.




Fri vers (Fri form) av johannalern
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-19 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johannalern
johannalern