Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu dör hösten för sista gången

Det bränns
i luftvägarna nu

höstlöv
höstlöv
höstlöv

Dina byxor
sitter lite lösare nu

sväva
sväva
sväva

Blickar talar
ryska med mig nu

ruttna
ruttna
ruttna

Det är
dags för flykt nu

Klockan 01.08

då samma kyssväder
faller över våra
svartklädda axlar

snö
snö
snö




Fri vers (Fri form) av johannalern
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-01 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johannalern
johannalern