Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SENSIBEL MÄNNISKA

Det påstods  att det var en  mycket  känslig
människa:  först  dog hennes  man i en arb-
etsplatsolycka, strax  därefter  blev hennes
tvåårige son överkörd  av  ett  rattfyllo, och
man  sa  att  hon   var  en  mycket   känslig
människa, hon blev mobbad av de övervikt-
iga  för att hon var smal och förtalad  av de
äldre  grannfruarna  för  att  hon var yngre
och såg bra ut,hon blev förföljd av de medel-
måttiga för att hennes IQ befanns betydligt
högre än deras, hon  blev  uppsagd från sin
anställning på  skatteverket  för  att hon var
depprimerad  och  man  sa  att  hon  var  en
mycket känslig person.Vad hände med denna
kvinna då  ? ja, hon hamnade  till  sist på en
akut-psykiatrisk mottagning,där de lindrade
symtomen, men  inte orsaken,till symptomen.

                                       *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-17 23:20



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Skulle vilja tillägga att hon givit prov på en otrolig styrka men som mänsklig varelse så spricker fasaden förr eller senare.
2015-12-12

  Federico Romano
Det är billigare med piller..
2014-03-18

  Nanna X
Klart som fan man blir känslig och deprimerad om ens familj blir kvaddad. Intressant fenomen du beskriver, hur offret för olyckor blir ställföreträdande syndabock eftersom någon förövare inte går att urskilja.
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP