Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS TEXTER SOM.....

Det finns texter som ler,det finns texter som skrattar
det finns texter som gråter det finns texter som sörjer,
det finns texter som är goda,  det  finns texter som är
onda......och alla handlar de om oss allihop, på denna
vår lilla ensamma planet i universum.
Tag vara på moder JORD.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-18 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP