Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALSKA HJÄRTAN I KORT- LEKEN

Det börjar  bli  nött och slitet nu  "ett ess i leken" 
HJÄRTER ESS ! det var många som ville åt det i
pokern o casinot och det medförde vissa skavan-
ker,vem och vilka som är skyldiga för dess miss-
handel är var och ens medvetna och bortträngda  
samvetsbörda  som bärs livet ut, med sina falska
hjärtan i leken, och vissa har den fördelen  av en
insikt att berika sig med "ORDLEKEN"
Sten Wiking




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-18 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP