Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tar dig gärna, av figurett, lockade mig att skriva en kommentar. Olika sätt att ställa upp texten på roar mig att variera. Tillfällig förstoppning? Prova att läsa poesi.


Kritik på en text (1090) uti älskogen




Lustigt
hur olika
vi ser på njutning.
Det är litet som att plocka
blåbär. En del längtar sig tokiga
ut i skogen, andra njuter av
att gå där och plocka
bären och åter
andra vill
bara

göra
ifrån sig
och få korgar
eller hinkar fulla
och bara få komma
därifrån. Så är det också
att älska. Det finns de vilka
njuter av att försöka se sig där
tillsammans, medan andra bara
vill komma till och elda på tills
stockarna i brasan rasar
samman i ett enda
stort fyrverkeri
och åter
andra

tar
stunden
för vad den
blir och gör det till
vad det kan
bli just
då.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-18 19:52



Bookmark and Share


  figurett
För s toppning? En opinionsundersökning av något demo scoop? Ellerenföralltid seriös satsning på kvinnan under eller över patriarkatets livegenskapande, för framtiden? Jag deltar gärna, och likt vissa kulturer är vägen, inte målet, utan kvinnans mitt, den utdragna tiden, it...
2014-03-18

  Kim VIP
Jättefint skrivet!
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP