Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällens fundilering 140319

Jag behöver Dig sa Han
när Han såg sig själv i spegeln.

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-19 20:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra mycket bra!
2014-03-21

  bittemi VIP
Ja! Jättebra!
2014-03-20

    Dan Myrbeck
Mycket bra!!
2014-03-20

  Ida-Marianne
Ett gott råd till alla deprimerade. Titta på dig själv i spegeln och säg till dig själv: jag älskar dig, du är vacker och värdefull! Det fungerar faktiskt alldeles utomordentligt bra.

2014-03-19

  Per "Läsaren" Sörqvist
Fundilering i sanning!
2014-03-19

    ej medlem längre
Ja, för vem uppskattar inte en komplimang ;)
2014-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP