Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäkerheten som alla någon gång bär

Nog är det väl så att vi alla är små
och kan känna oss osäkra
på vad som händer
om vi väljer att ta första steget...
enda chansen att få ett svar
är att ställa frågan
eller säga
det vi har på hjärtat...
för vem uppskattar inte
en komplimang?

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-19 20:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP