Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några minuter


En lång ton som jag vägrar stänga av
luren piper ett skrik av övergivenhet

Rösterna bildar ett moln i bakgrunden
vart tog allting vägen?

Milen som gått
trampar sina spår på min panna

Allt va helt ok alldeles nyss...

Insikten börjar göra ont
spänner mot tinningen i en varning
för vad som ska komma

Shocken stoppar andningen
nu stänger alla luftpassager i skräck

Ingenting känns när benen ger vika

Hon är död




Fri vers av Nerdissta
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-19 23:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text. Bra skrivet.
2014-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta