Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget för den unga mannen



den tog slut
precis innan du skulle dö

och lång efter
du förlorat dina vänner




Fri vers av Nerdissta
Läst 199 gånger
Publicerad 2014-03-20 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta