Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växlingar


Våren tillbaka
häftig växling i humör
koltrast letar mask




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-21 12:39



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fin haiku! Gillar att mittenraden kan appliceras även på människan.
2014-03-25

  AstridElisabet
Bra och fin! :)
2014-03-21

    ej medlem längre
Ja, man kan lugnt påstå att den har ombytligt humör. Bra haiku!
2014-03-21

  Anya VIP
Bra! Gillar konstaterande i mittenraden. Håller verkligen med. Nästan sommar idag.
2014-03-21

  Ponkla
Bra skrivet!
2014-03-21

    ej medlem längre
ja det är verkligen omväxlande.Bra Limerick!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP