Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<- -- -- -- -- -- -- funky (Ba-plus) "c o m p i l e r" »p r o g r am« etc.


OJSAN… är klockan så mycket ånyo (U) -- -- -- -- -- -- -- ->

Nu (ungefär) [æ… Ø] 287 /tämligen… "funky garbage" (code) text-
er. Helg-
en är inrullande = ie 285 /tämligen… (Lf) [/b] ånyo. COPY (CLS) [5]
nöt, Nötter (bokför en (formell… (~)) d e k l a r a t i o n) [2] {3} 20e321 (E) [3.141592… (?)] p i n g u i n (110) [^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
[^]__________________________
(( page- count, w o w. B a + (plus) g o e s <
w e b [98] (99) [100] <101… E> 102 {f} [#]
fr… fr… fr… fr… fr… fr… fr… fönster… wi…
n… d (100) [5] {3} o [111] {7} (3) w [32] (¢)
s . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
1 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
1 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
5 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
7 (en summering) [sg… GS] (fs… <) [>] .. ..
COPYRIGHT författaren (förstås… FS) .. ..
.. ..
.. ..
.. ..
.. ..
.. .. tämligen tjatigt, förstås. 20e321 ånyo.




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-21 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed