Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlös natt

Jag sitter här på sängkanten
kan inte sova

tänker

tänker på saker som hänt,
som kommer hända

saker som vi drömt om
fantiserat om

saker som vi aldrig trodde skulle hända.
saker som inte fick hända

men som ändå hände..

Tänker på varför det hände
varför oss?

tänker på besluten vi tog

fattade vi verkligen rätt beslut?

det känns så fel..



måste försöka sova igen..




Övriga genrer av Ghali
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-03-22 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghali