Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På det här viset kan man ibland läsa en uppsats vara skriven. Det kan bli olika meningar om vad som egentligen sägs i texten. Men språkvård är ingen syssla att ta lätt på. Om man nu inte gör det förstås. Tar lätt på saken.


Konsten att älska, sitt hem.





Jag har för vana att
åtminstone försöka
möblera om ibland.

Jag har tokmycket möbler
i varje rum. Även hallen
har jag möblerat med skåp

byråer och en bokhylla.
Jag har en bokhylla i sovrummet
och sex i vardagsrummet.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-22 12:31



Bookmark and Share


  Palett
Kul !! Här behövs det språkvård eller kanske andra vanor !
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP