Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/destroyatis......


T I G E R T A N K A R .




























tigertankar


sinar


i en skrämmande



takt.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av KYREUS of Sweden
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-22 13:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det där med att ha en tiger i tanken.... nja... Lika bra att finna sig till rätta i tjuren Ferdinands tankar.
2014-03-22

  Maj-Lis VIP
Tråkigt men sant
2014-03-22

  Ingrid Trolle
Ja, så är det.
Rovgirigheten
är förfärande.
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden