Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spådom om sex.


Det Bästa!

Alla tycks hata mig!
Så älskad är jag, nog, ej.
Annars, så skulle jag, väl,
ej ha allt detta Hell?

Män är, ganska, snea!
Älskar horan Lea!
Ratar stackars Rakel -
i ett vilt Spektakel!

Å, jag önskar att det
EJ var på det viset!
Jakobs drift är ur led!
Rakel har känslor - med!

Jag i mörker farit,
deprimerad varit--
ganska, så länge, nu.
Ser de lyckliga tu!

2 ostmackor i magen, -
de enda behagen
jag vederfarits, idag.
-Ack, jag känner mig svag!

Satan sätter de på!
Fast, jag får ensam gå.
Karlar är ett lett pack!
Om detta - inget Snack!

Men,- FINNS det Undantag, -
skulle jag bli så glad!
Han får älska med mig, --
ta sin trevliga grej

opp i mitt himmelrik´!
Ingen känsla är lik
den vi då vederfars!
Otroligt underbart!

Då, kan Jakob få stå
med lång näsa och så
får den ekivoka
Lea-subban gråta!

Jag skall triumfera
å vilja ha mera.
Lyckan skall då va´ min --
till både kropp och sinn!

Framför allt längtar jag
efter trevligt Sällskap!
Och, härlig erotik --
- i verklig dynamik!

Lea får - i ånger -
sjunga klagosånger!
Får ej mera festa!
Missar, grymt, det BÄSTA!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-23 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf