Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har just sett en actionrulle med Vin Diesel och Billy Bob Thornton. De satt i soffan och själv satt jag i fåtöljen. För att inte inspirera dig att se på dåliga filmer vägrar jag berätta att den gick i teve tre och hette 'Faster'.


Jag tror jag förstår mig på





de vilka säger
att man inte skall strö
en människas aska
i en lund eller i havet.

Det skulle bara
förorena naturen än mera
än människan redan gjort
under sin levnad.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-23 00:36



Bookmark and Share


  Fredric
Spot on! Skit in, skit ut! Bra text!
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP